Karl D. Petersen

Om-os Teamet

Om-os Teamet, er siden hvor du kan læse om Karl D. Petersens medarbejdere og vores familiedrevne tømrer- og snedkerfirma. Og siden 1827 har vi haft tømrer- og snedkeropgaver mellem hænderne i og omkring Sønderborg, Broager, Gråsten og Sundeved samt på Als. Du kan læse mere om os og teamet under Tidslomme eller under Nyheder

Vi bygger og renoverer huse. Vi vedligeholder og servicerer eksisterende bygninger og hjem. Og vi restaurerer møller, slotte og andre bevaringsværdige bygninger. Både for private og erhverv. Vi er din lokale tømrer og snedker med fødderne solidt plantet i den sønderjyske muld, men vi er også nationale og kommer over hele landet ved større tømrer- og snedkeropgaver eller totalentrepriser.

Uanset vægter vi: Godt håndværk i årene, traditioner for relationer – og at en aftale er en aftale. Det er din garanti for høj kvalitet og et trygt samarbejde.

Godt håndværk i årene

Traditioner for relationer

En aftale er en aftale

Medarbejdere tur til formel 1 belgien

Trivsel

Hos Karl D. Petersen er vi forpligtet til at tage ansvar – ansvar for vores medarbejdere, vores omgivelser og det har betydning for firmaets fremtid.

Social ansvarlighed

Vi vil gerne være en god og attrak­tiv arbejdsplads, hvor medarbejdere og lærlinge trives og får udviklet deres kompetencer. Udover mentorordning for lærlinge, giver mulighed for efteruddannelse og kurser samt holder sociale arrangementer. Vi har også tilkøbt en ekstra sundhedsforsikring og samarbejder med trivselskonsulent for at sikre at vores medarbejdere trives. (Billedet er fra et medarbejderarrangement i Belgien).

Kvalitet og ordentlighed

Det gode håndværk løber i vores årer. Og samtidig hviler Karl D. Petersens fundament på ordentlighed og kvalitet. Vi er mennesker, der bygger og renoverer for mennesker – og vi tror på, at vi som tømrer og snedker opnår det bedste resultat, hvis vi tager ordentligt vare på alle i byggeprocessen.

Det er med dét afsæt, vi planlægger dit bygge- eller renoveringsprojekt. Traditioner for relationer har dybe rødder i os, og lige meget hvilken tømrer- og snedkeropgave, vi udfører for dig, kan du regne med os og være tryg ved at lægge dit bygge- eller renoveringsprojekt i vores hænder. Vi sætter en ære i god kontakt og godt samarbejde – for hvis der er noget, tiden har lært os, er det, at det er sådan, vi når længst.

Vores tømrer- og snedkerarbejde er til enhver tid dækket af garantiordningen Byg Garanti– og så er vi energivejledere, hvormed vi kan vejlede dig i klimarigtige valg til dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Ansvarlighed

Hos Karl D. Petersen har vi rødder i 1827. Men selvom vores historie går seks generationer tilbage, husker vi stadig at kigge fremad og forholde os til den nutid og foranderlige verden, som vi befinder os i. Som lokalforankret tømrer- og snedkerfirma med ansatte og kunder, der regner med os, er vi forpligtet til at tage ansvar – ansvar for vores medmennesker, vores omgivelser og vores firmas fremtid.

Energivejleder

Vi bruger vores faglighed til at rådgive dig i forhold til lovgivning og grønne tiltag inden for byggeriet. Vi tilbyder energivejledning, når du søger energiforbedringer og tilskud.

 

ESG-rapport

Vi ønsker at være åbne og gennemsigtige over for både dig og vores samarbejdspart­nere. Det er blandt andet på den baggrund, at vi har udarbejdet en ESG-rapport, hvori vi dokumenterer og kommunikerer vores fokus på bæredygtighed i alle ordets facetter. Læs den her

Søsterselskaber

I vores tømrer- og snedkerfirma har vi en tæt relation til vores søsterselskab. Dét betyder, at vi kan være din specialist på flere områder og højne den kvalitet, vi leverer.

Det gamle Karl D. Petersen

Hos Karl D. Petersen har vi stået i lære længe. Ikke fordi vi har været længe om at lære håndværket, men fordi vores historie går seks generationer tilbage. I 1827 åbnede Jørgen Petersen døren ind til vores tømrer- og snedkerværksted som den allerførste – og vi holder fortsat til i samme by. Siden dengang har vi bygget videre på historien – de første træhjul til landbrugsvogne er i dag blevet til gedigne boliger, veludførte træudskæringer, holdbare erhvervsejendomme og historiske bygningsrestaureringer.

Værksted Avnbøløstenvej, 1832

Det oprindelige værksted beliggende Avnbøløstenvej 24, blev købt af 1. generation Jørgen Petersen, der 5 år tidligere blev udlært hjulmager. Her indrettes værkstedet.  2. generation,  Hans Christensen, overtager det i 1868

Værksted Avnbøløstenvej, 1934

3. generation, Jørgen Petersen er endnu ikke udlært før Hans C. Petersen dør. Derfor kører moderen værkstedet videre indtil Jørgen Petersen som 20 årig kan overtage. 4. generation, Karl Ditrich Petersen, som også er udlært hjulmager, køber Truenbrovej i 1934.

Mød teamet

Vi bærer alle stoltheden for håndværkerfaget og fører traditionerne videre.

Morten Anker Petersen tømrermester og byggeleder medarbejder og kontakt

Morten A Petersen

Tømremester og bygningskonstruktør
map@karldpetersen.dk
20 27 98 99

Kenneth Rasmussen

Kenneth Rasmussen

Snedker

Lotte Møller

Arbejdskvinde

Hans Christensen

Nicolaj H Pedersen

Nicolaj H Pedersen

Tømrerlærling

Vibeke Fuchs

Sekretær og administration
vibeke@karldpetersen.dk
28 91 22 41

Susanne Lyck

Regnskabsansvarlig
sl@karldpetersen.dk
51 78 13 50

Søren Christiansen

Tømrer

Kenneth Steger-Sølund

Bygningskonstruktør og byggeleder
kenneth@karldpetersen.dk
29 34 92 00

Jannik Boes Weber

Tømrerlærling

Markus Jensen

Tømrerlærling

Daniel Marian Olasek

Arbejdsmand

Christian Teichert

Tømrer

Andreas Kirsch

Restaureringssnedker

Mads Høgsted

Tømrerlærling

Maruice Lund

Tømrer

Ole Østergaard

Værkstedssnedker

Thomas Christensen

Snedker

Morten N Hansen

Tømrer

Heiko Kemper medarbejder teamet om-os

Heiko Kemper

Restaureringssnedker

Mikkel Birk

Tømrer

Oliver Buster Petersen

Tømrer

Daniel Enemark Herlevsen

Tømrerlærling

Lars Thimes

Tømrer

Mathias Ebbesen

Mathias Ebbesen

Tømrerlærling

Yngve medarbejder restaureringstømrer

Yngve Jönsson

Restaureringstømrer

Medarbejder Erik Kock Høi foto

Erik Kock Høi

Tømrer

Magnus sander Lindberg Andersen om-os teamet medarbejder

Magnus Sander Lindberg Andersen

Tømrerlærling

René Basse Jensen

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig? Giv os et kald eller send os en mail. Det er helt uforpligtende.

– Morten Anker Petersen, Tømrermester og 6. generation af Karl D. Petersen