Byg nyt

Hos Karl D. Petersen er vi håndværkere med stort H, og siden 1827 har vi bygget videre på vores faglige stolthed og ekspertise – også når det gælder byg nyt. Vi bygger både stort og småt, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi pakker værktøjskassen. Det er sådan, vi opnår det bedste resultat, når du står overfor at bygge nyt hus eller en erhvervsbygning.

Vi samarbejder med arkitekter og andre håndværkere – og gennem historien har vi stået for mange totalentrepriser, hvor målet har været at bygge et nyt hus til private eller en bygning til erhverv. Vores store fagekspertise og kvalitetsånd gør, at vi ikke slipper opgaven, før vi er sikre på, at målet er nået.

Privat

Vi bygger, renoverer og restaurerer for private og erhverv – her, der og alle vegne. Blandt andet hos:

 

  • Anneks til sommerhus
  • Sottrup Skov – nyt hus
  • Garage med lejlighed 

Erhverv

Vi bygger, renoverer og restaurerer for private og erhverv – her, der og alle vegne. Blandt andet hos:

 

  • Alsik
  • Omnicon
  • Egernsund Wienerberger

Totalentreprise til byg nyt

Byg nyt kan være en stor opgave med mange småopgaver, der skal løses undervejs, for at det hele går op i en højere enhed. I den forbindelse er det vigtigt at bevare overblikket, og hvis man ikke selv har tiden eller lysten til at holde snor i alle opgaver ved at bygge nyt hus eller et erhvervsbyggeri, er det en fordel at give opgaven videre. Her kan du trygt lægge opgaven i vores hænder.

Med stor erfaring med totalentrepriser til byg nyt kan vi stå for at projektere hele opgaven fra start til slut – alt fra udarbejdelse af tegninger, planlægning af byggeprojektet, byggeansøgninger til aftaler med andre håndværkere. Det gælder også ved ombygningsprojekter. Derudover står vi gerne for en specifik tømrer- eller snedkeropgave i dit byggeprojekt – alt efter dine ønske og behov.

Èn af vores bygningskonstruktører sørger for planlægningen og sikrer samarbejdet med andre faggrupper, mens vores uddannede tømrere og snedkere tager sig af dit byg nyt-projekt ude på byggepladsen.

Tidligere har vi blandt andet stået for byg nyt-projekter for Vitfoss/DLG, hvor vi var totalentreprenør på en ny 2000 m2 stor lagerhal, og Alsik Hotel i Sønderborg, hvor vi stod for en specifik opgave i projektet, nærmere bestemt opsætning af træbeklædning på den indvendige facade på alle 18 etager. Du kan se flere eksempler på nybygningsprojekter her.

Arkitektsamarbejde

Hos Karl D. Petersen ved vi, at dét, der virkelig slår hovedet på sømmet, er relationer. Og sådan har det været, siden den første Petersen slog døren ind til vores tømrer- og snedkerværksted. Byg nyt er ingen undtagelse – for et godt samarbejde og en jordnær dialog er afgørende i alle byggeprojekter, hvis vi vil sikre høj kvalitet i dit byg nyt-projekt. Og det vil vi. Derfor har vi en lang række faste og ansvarlige samarbejdspartnere i håndværkervirksomheder og arkitektfirmaer, som vi har tillid til.

Flere ydelser

"

Ombygning

Vi renoverer bygninger og hjem med kvalitet og ordentlighed fra start til slut.

Restaurering

Vi restaurerer gamle huse med originale materialer, autentisk værktøj og tidligere tiders teknikker.

Ansvarlighed

Hos Karl D. Petersen har vi rødder i 1827. Men selvom vores historie går seks generationer tilbage, husker vi stadig at kigge fremad og forholde os til den nutid og foranderlige verden, som vi befinder os i. Som lokalforankret tømrer- og snedkerfirma med ansatte og kunder, der regner med os, er vi forpligtet til at tage ansvar – ansvar for vores medmennesker, vores omgivelser og vores firmas fremtid.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig? Giv os et kald eller send os en mail. Det er helt uforpligtende.

– Morten Anker Petersen, Tømrermester og 6. generation af Karl D. Petersen