Nyheder

Historien om Karl D. Petersen har rødder i 1827.

Læs de seneste nyheder her.

Rekortresultat fra 193 årig gammelt familiefirma 2020

– Det er ikke min fortjeneste alene, at det er gået så godt. Det er medarbejderne, der har gjort en forskel. De er jo firmaets ansigt udadtil og udfører flot og gedigent håndværk, som kunderne værdsætter.

Morten Anker Petersen, ejer af Karl D Petersen ApS og Møllebygger Petersen ApS

Ældresagen: Om 79 årige, aktive Svend Anker 2020

“Jeg møder stadig på arbejde hver morgen, og det vil jeg blive ved med til jeg falder om”

Sv. Anker arbejder forsat i det 193 årige, familieejede virksomhed, hvor sønnen Morten nu har taget over som 6. generation.

(Anker er i mellemtiden gået bort. Han arbejdede indtil han ikke længere kunne. Det var et stort savn for både familien og virksomheden at miste Anker. Ære være hans minde)

Ullerup Kirke får nyt tag 2016

I begyndelsen af 2016 fik Ullerup Kirke nyt tag.

Det blev der skrevet vidt og bredt om, på grund af bygningens karakter, som byens vartegn og på grund af omfanget af byggeriet.

Karl D Petersen arbejdede sammen med nogle af vores samarbejdspartnere, Apos og BJ Stilladser.

Jyske Vestkysten skrev sådan: se link

Restaurering af møllerboligen på Dybbøl 2011

Tømrer- og snedkerfirmaet Karl D. Petersen skal atter stå for restaureringsarbejde på de historiske bygninger. Restaureringsopgaver udgør nu over 30 pct. af virksomhedens omsætning.

Jubilæer gennem tiden – siden 1827

Vi er blevet fejret ved flere lejligheder gennem tiden, men har ikke dokumentation for det hele.  De dokumenter vi har, har vi samlet, så du kan følge de jubilæer virksomheden har fejret, og som også er kommet ud i medierne.

Vi ser frem til snart at kunne fejre vores 200 år i 2027. 

Vi vil så gerne beholde dygtige medarbejdere, derfor hjælper vi – 2022

Søren og René er begge dygtige medarbejdere der havde brug for en livsstilsændring. Det kan godt betale sig at sikre sig medarbejdernes trivsel hele vejen rundt, eller så langt man kan, for at få de bedste medarbejdere.

Vi har en aftale med en Body Invest, Hanne Michelsen, at de medarbejdere som kan have brug for hjælp, kan gennemgå et forløb der gerne skal ende med bedre selvbillede, kost og dermed større trivsel. Se artikel fra JV fra april 2022.

Nybøl Mølle, nye vinger 2005

Nybøl Mølle trængte til nye vinger i 2005. Også dengang arbejdede vores Restaureringsarbejder Yngve Jönnson med vinger. Han blev senere ansat i vores søsterfirma Møllebygger Petersen ApS sammen med møllebygger Erik Batenburg. Men det skete først efter oprettelsen af dette i 2018. Vingerne blev fornyet allerede i 2005, men der har løbende været restaureringer på den historiske Nybøl Mølle.

Sjette Generation overtager Tømrer- og snedkervirksomheden 2005

Seks generationer i samme virksomhed i Avnbøl. Og den kører stadig på fulde omdrejninger siden 1827. Men fødselsdagsfest bliver det ikke til. Det holder familien kun hvert 25 år i firmaet.

Så den næste fødselsdag må være 2027. 

Morten overtog virksomheden i 2005 og samarbejdede med sin far Svend Anker Petersen til hans død i slutningen af 2021

Tømrerfirma er klar til konkurrence med de store entreprenører 2009

Tømrer- og snedkerfirmaet Karl D. Petersen i Avnbøl mellem Sønderborg og Aabenraa opretter nu en projektafdeling, der er klar til at påtage sig alle former for byggeprojekter.

Gennemgribende restaurering af vagtbygning på Gråsten Slot 2009

Det gamle håndværktøj er fundet frem, og de gamle lærebøger er blevet studeret grundigt en ekstra gang, før medarbejderne hos Tømrer- og snedkerfirmaet Karl D. Petersen i Avnbøl, forleden gik i gang.

Dybbøl Mølle pakkes ud 2009

Håndværkerne har fjernet presenningen, der har holdt Dybøl Mølle skjult siden forsommeren. På mandag begynder de at fjerne stilladset.

Restaureringen af Dybbøl Mølle 2020

Renovering af Dybbøl Mølle skydes for alvor i gang, så den er klar til fejringen af 100 året for genforeningen. Her kan du finde links til information om de forskellige processer.

Nu begynder renovering på Dybbøl Mølle

Så har Dybbøl Mølle mistet vingerne

Dybbøl Mølle fik nye vinger igen

Senest uddannede restaureringshåndværkere hos KDP

Vi går højt op i, at vores medarbejdere har de kompetencer som kunderne efterspørger, og da vi ofte har stor efterspørgsmål på arbejde i kirker, slotte og fredede bygninger har vi også brug for håndværkere der har en stor passion for den gamle håndværkertradition. Her er det Andreas og Heiko der senest har gennemført uddannelsen med bravur.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig? Giv os et kald eller send os en mail. Det er helt uforpligtende.

– Morten Anker Petersen, Tømrermester og 6. generation af Karl D. Petersen