Ombygning

Karl D. Petersen har næsten 200 års erfaring med ombygning og tilbygning af eksisterende bygninger og hjem. Og hvis der er noget, vi kan, er det at realisere dine ønsker og behov.

Det gælder uanset, om et værelse er for småt, køkkenet trænger til en udskiftning, træterrassen mangler at blive bygget – eller hele huset kalder på en modernisering. Stort og småt er lige godt for os. Men én ting kan du regne med: Det gode håndværk løber i vores årer siden 1827 – og dét er din garanti for kvalitet og ordentlighed fra start til slut i dit ombygnings- eller tilbygningsprojekt.

Privat

Vi bygger, renoverer og restaurerer for private og erhverv – her, der og alle vegne. Blandt andet hos:

 

  • Ny facade og 1. sal renoveret
  • Totolrenovering
  • Nyt badeværelse

Erhverv

Vi bygger, renoverer og restaurerer for private og erhverv – her, der og alle vegne. Blandt andet hos:

 

  • Ombygning af Erhverv til privat
  • Rønshoved Højskole
  • HOME Aabenraa

Unikt håndværk og specialløsninger i dit ombygnings- eller tilbygningsprojekt

En ombygning – eller en tilbygning – forbedrer funktionaliteten, indretningen og det æstetiske udseende af eksisterende bygninger og hjem. Indvendigt, udvendigt eller begge dele. Gennem historien er vi som tømrer og snedker stødt på mange grunde til en ombygning. Ofte finder en ombygning eller en tilbygning sted, når fysiske rammer skal tilpasses nye og ændrede behov – men mange vælger også at iværksætte en ombygning eller en tilbygning i forbindelse med en større renovering eller modernisering, for eksempel af kontorlokalerne i virksomheden eller køkkenet og taget i hjemmet.

Mulighederne for ombygning og tilbygning er under alle omstændigheder mange. Og hos Karl D. Petersen har vi fagekspertise til at imødekomme lige netop dine ønsker og behov – også hvad angår unikt håndværk og specialløsninger. Vi kan vores kram, og vi kender forskel på kvalitet og kvantitet.

Når vi bygger om, bygger til eller renoverer for dig, vender vi altid idéer og muligheder undervejs. Tiden har lært os, at vi når længst med et godt samarbejde og en jordnær dialog. Det er sådan, vi bedst finder frem til dine ønsker og behov – og der er altid plads til nye tanker og metoder. Sammen skaber vi resultatet.

Vi har tidligere forestået ombygning af hele Æblegård Friskole og spisesalen på Rønshoved Højskole samt tilbygning af udestue på privatbolig . Du kan se flere eksempler på ombygning og tilbygning her.

Flere ydelser

"

Byg nyt

Vi bygger arkitekttegnede huse med godt håndelag og mangeårig fagekspertise.

Restaurering

Vi restaurerer gamle huse med originale materialer, autentisk værktøj og tidligere tiders teknikker.

Ansvarlighed

Hos Karl D. Petersen har vi rødder i 1827. Men selvom vores historie går seks generationer tilbage, husker vi stadig at kigge fremad og forholde os til den nutid og foranderlige verden, som vi befinder os i. Som lokalforankret tømrer- og snedkerfirma med ansatte og kunder, der regner med os, er vi forpligtet til at tage ansvar – ansvar for vores medmennesker, vores omgivelser og vores firmas fremtid.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig? Giv os et kald eller send os en mail. Det er helt uforpligtende.

– Morten Anker Petersen, Tømrermester og 6. generation af Karl D. Petersen