fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Vinduer og døre

Fa. Karl D Petersens primære opgave har, siden 1827 været at arbejde med tømrer- og snedkerarbejdet i områderne Sønderborg, Gråsten, Als og Sundeved. Heriblandt er vinduer og døre er et område, vi har stor erfaring med.

Vi samarbejder kun med de bedste vinduesfirmaer, så vi kan garantere det produkt du som kunde får monteret. Her nævnes nogle af vores leverandører

Velfac
Ideal Combi
Rationel
Swedoor indv. døre
Velux
Outrup Vinduer og Døre

Mange kan søge håndværkerfradrag. Er du én af dem der kan søge håndværkerfradrag ved udskiftning til energirigtige vinduer og døre, så kan du følge dette link for at se dine muligheder.

I mange tilfælde kan der søges energitilskud til udskiftning af vinduer og døre i dit hus. Det sørger vi for at hjælpe dig med.

Hvorfor vælge Karl D Petersen

Gammel men moderne tømrer og snedker

Hvordan kan du som kunde vurdere en tømrer og snedker? Det er godt at have i mente, at den virksomhed du vælger til at bygge for dig, har haft ét cvr-nummer længe. Det giver dig tryghed i forhold til, at netop dette firma ikke går nedenom og hjem, midt i din byggeprocess.

Kendt, kvalitet og kundekontakt

Kvalitet og godt samarbejde i et generelt tømrer- og snedkerarbejde hører du oftest fra naboer og bekendte. Karl D Petersen har mange referencer fra kunder, der har benyttet sig af vores arbejdet. Du kan også se googleanmeldelser og facebookanmeldelser.

Samarbejde og garanti

Det er også en god idé at se på, om den virksomhed du vælger, er medlem af dansk byggeri og byggaranti. Du kan se hvilken tryghed det kan give dig som bygherre, ved at klikke på linket byg-garanti.

Hvis du ønsker kontakt til os og få et tilbud, så kan du kontakte os på dette link.