fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Træbeklædning

Træbeklædning er et fælles udtryk for alt det, der beklædes med træ

Træbeklædning er nu landet i kategorien: flot og moderne arkitektur. Arkitekter ynder at bruge træprofilbrædder eller spånbeklædning på facader og tag for at give et mere nordisk udtryk.  Et godt eksempel på det, er det nye Vadehavscenter og Golfbanen i Kerteminde.

Men også indvendigt, er det blevet et smukt og akustisk behageligt miljø at beklæde med. Vi har monteret trælameller på HOTEL ALSIK og Gigthospitalet.

I de senere år, har det været muligt at levere træ der er forpatineret. En forpatinering betyder, at fremtoningen allerede fra dag et, har det helt rigtige look.  Vores samarbejdspartner til levering af træet i den helt rigtige kvalitet er Starupwoods.

Træbeklædning, tagspån også kaldet træspån eller spånbeklædning kan bruges på et væld af måder. Danmarks førende specialister, Starupwood, har etableret byggeprojekter med nogle af de største arkitekter i Danmark og har ikke bare været leveringsdygtig i træbeklædningen , men også eksperimenteret en del for at få lige præcis det udseende som en bygherre eller arkitekt måtte ønske.

Træbeklædning som interiør i moderne kontekst

Træbeklædning anvendes ikke bare på facader, men har også en stærk og moderne fremtoning i design og interiør. Det giver varme og samtidig et rustikt udseende.

Træbeklædning kan betale sig både for miljø og økonomi.

– Der er især økonomiske og bæredygtige fordele ved at beklæde tag og facade

med tækkespåner. Der er ingen vedligeholdelse, og materialet holder i

hundrede år og bliver kun smukkere og smukkere med tiden.

citat: Jens Glistrup fra Starupwood

Trælameller Alsik
Trælameller Alsik café 5
Trælameller Alsik Spa lounge 6
Facadebeklædning Skovhøj
Traelamel Alsik 2