fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Totalentrepriser

Karl D. Petersen påtager sig ofte en totalentreprise – arbejdet med at organisere hele dit byggeprojekt uanset størrelse. Vi samarbejder med mange forskellige håndværkere, for at give dig – som kunde, den bedste kvalitet på dit projekt.

Du kan bl.a. se nogle af vores samarbejdspartnere  under en totalentreprise, som vi tilrettelægger. Vi samarbejder kun med seriøse og dygtige håndværkere, som vi gennem årelang erfaring, ved, leverer det arbejde vi gerne vil lægge navn til.

Totalentreprise og fagentreprise

Som bygherrer, kan det ofte være vanskeligt at holde alle tråde sammen, have tilsyn med de forskellige håndværkere, organisere adgang og tidspunkter for byggeforløbet. Det er det vi tilbyder dig i en totalentreprise eller hovedentreprise.

Så hvilke overvejelser er det væsentlig for dig at have i dit byggeprojekt? Bolius har beskrevet det sådan:

Den første og måske sværeste beslutning er at se dig selv i øjnene og meget realistisk bedømme din egen tid samt din viden og dine forudsætninger på områder som jura, økonomi, byggeteknik, m.v. Her vil det for de fleste være bedst at alliere sig med en rådgiver eller en dygtig håndværker. Hvem det skal være, afhænger af det konkrete byggeprojekt.”  Bolius

Hvorfor vælge Karl D Petersen

Gammel men moderne tømrer og snedker

Hvordan kan du som kunde vurdere en tømrer og snedker? Det er godt at have i mente, at den virksomhed du vælger til at bygge for dig, har haft ét cvr-nummer længe. Det giver dig tryghed i forhold til, at netop dette firma ikke går nedenom og hjem, midt i din byggeproces.

Kendt, kvalitet og kundekontakt

Kvalitet og godt samarbejde i et generelt tømrer- og snedkerarbejde hører du oftest fra naboer og bekendte. Karl D Petersen har mange referencer fra kunder, der har benyttet sig af vores arbejdet. Du kan blandt andet se googleanmeldelser og facebookanmeldelser.

Samarbejde og garanti

Det er også en god idé at se på, om den virksomhed du vælger, er medlem af dansk byggeri og byggaranti. Du kan se hvilken tryghed det kan give dig som bygherre, ved at klikke på linket byg-garanti.

Hvis du ønsker kontakt til os og få et tilbud, så kan du kontakte os på dette link.