fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Tømrer- og snedkerarbejde

Fa. Karl D Petersens primære opgave har, siden 1827 været at arbejde med tømrer- og snedkerarbejdet i områderne Sønderborg, Broager, Gråsten, Als og Sundeved.

Vi arbejder både med tømrerarbejde og snedkerarbejde for private og for erhverv. Men også slotte, møllebyggeri, fredede bygninger, bevaringsværdig- og historiske huse. Karl D Petersen uddanner personale der særligt varetager opgaver af specialhåndværk. Se restaureringsuddannelsen (hiv den lille bjælke ud, til højre i billedet).

Tømrer- og snedkerarbejdet hos Karl D Petersen er præget af kvalitet og god kundekontakt. Vi sætter stor pris på det gode samarbejde, både under planglægning og selve byggeprocessen. Sikring af kvaliteten er væsentlig for os, men ikke kun af tømrer- og snedkerarbejdet, også af vores samarbejdspartnere som elektriker, VVS’er, blik, murer, malere eller andre.

Vi ender ofte med at varetage hele byggeprocess. Det sker ofte for at lette arbejdet for bygherren og sikre det bedste forløb for alle parter.

Film om karl d Petersen

Hvorfor vælge Karl D Petersen

Gammel men moderne tømrer og snedker

Hvordan kan du som kunde vurdere en tømrer og snedker? Det er godt at have i mente, at den virksomhed du vælger til at bygge for dig, har haft ét cvr-nummer længe. Det giver dig tryghed i forhold til, at netop dette firma ikke går nedenom og hjem, midt i din byggeproces.

Kendt, kvalitet og kundekontakt

Kvalitet og godt samarbejde i et generelt tømrer- og snedkerarbejde hører du oftest fra naboer og bekendte. Karl D Petersen har mange referencer fra kunder, der har benyttet sig af vores arbejdet. Du kan blandt andet se googleanmeldelser og facebookanmeldelser.

Samarbejde og garanti

Det er også en god idé at se på, om den virksomhed du vælger, er medlem af dansk byggeri og byggaranti. Du kan se hvilken tryghed det kan give dig som bygherre, ved at klikke på linket byg-garanti.

Hvis du ønsker kontakt til os og få et tilbud, så kan du kontakte os på dette link.