fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed og uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense. Linket refererer til et klip fra TV2, efter endt uddannelse af vores svende.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner, vi har brug for. Det er væsentligt at vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse og ikke mindst i vores arbejde som møllebygger.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne Gråsten Slot. Vi har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, og haft flere projekter som møllebygger i hele Danmark. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre kvaliteten af byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link