fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Privat

Tømrer- og snedkerfirma, privat

Fa. Karl D. Petersen ApS er et privat tømrer- og snedkerfirma, med næsten 190 års erfaring. Vi er stolte af vores håndværk og nyder at levere et godt stykke arbejde til ethvert byggeprojekt. Dette gælder uanset hvad du netop drømmer om at få gjort. Vi har stor erfaring i om-og tilbygninger, store og små renoverings-opgaver, tagkonstruktioner, tagspån/træpånbeklædning, udskiftning af døre og vinduer, carporte/garager/udhuse, terrasser, køkkenmontage, glarmesterarbejde, badeværelser eller måske skal børnene have et legehus? Du kan følge mange af vores byggeprojekter gennem de seneste 10 år på privat-projekt. Teknologien var ikke en del af firmaet, da det startede for 1827. Men vores alder vidner om vores troværdighed og kundernes tilfredshed.

Vores tømrer- og snedkerfirma, påtager sig alt arbejdet for private med udarbejdelse af tegninger, planlægning af hele opgaven, byggeansøgninger samt aftaler med andre håndværkere. Vi samarbejder med flere arkitektfirmaer, som vi har tillid til.  Det betyder at du med ro i sindet kan overlade dit byggeprojekt i vores hænder. Vores dygtigt uddannede tømrere og snedkere, tager sig af dit projekt, mens én af vores kompetente bygningskonstruktører, sørger for planlægning og samarbejde med andre faggrupper.


Din garanti for godt tømrer- og snedkerarbejde

Vi samarbejder med arkitekter og ingeniører, murere, elektrikere, VVS’er og blikmand. Vi tilrettelægger arbejdet sammen med dig, sådan så du kan føle sig helt tryg i byggeprojektet.

Som kunde behøver du derfor kun at henvende dig ét sted: hos os!

Du kan følge vores arbejde på dette link for byggeprojekter for private

Du er velkommen til at kontakte os her