fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Ombygning og tilbygning

Karl D Petersen har stor erfaring med ombygning og tilbygning. Vi sørger for at samarbejdet fungerer mellem de forskellige håndværkere. Der er ofte involveret mange forskellige håndværkere i større projekter, som en ombygning eller tilbygning tit er.

Ombygning eller tilbygning af en eksisterende ejendom kræver god planlægning og tryghed for kunden i byggefasen.

Vi har erfaring med ombygning og ny tilbygning siden 1827.

Hvis du har brug for hjælp under tilrettelæggelsen, har vi dygtige byggeledere. De hjælper dig med at planlægge din ombygning og tilbygning. Vi er med hele vejen igennem din byggeproces og vejleder dig undervejs både med hensyn til muligheder for gode og energirigtige løsninger. Vi har tillige uddannet personale til at varetage energieftersyn af dine eksisterende bygninger, når du alligevel er i gang med din ombygning eller tilbygning. Vi hjælper dig med energioptimering i forbindelse med din tilbygning. Vi vejleder dig med hensyn til de fradrag og tilskud du kan søge, i forbindelse med energioptimerende ombygning.

Vi ser vores vigtigste opgave at sørge for at levere håndværk af høj kvalitet. Vores medarbejdere er behaglige og tillidsfulde at samarbejde med. Vi ønsker at du som kunde skal føle dig tryg, når du skal have lavet en ombygning eller en ny tilbygning.

Du kan følge mange af vores sager under privat

 

Hvorfor vælge Karl D Petersen til din ombygning eller ny tilbygning

Gammel men moderne tømrer og snedker

Hvordan kan du som kunde vurdere en tømrer og snedker? Det er godt at have i mente, at den virksomhed du vælger til at bygge for dig, har haft ét cvr-nummer længe. Det giver dig tryghed i forhold til, at netop dette firma ikke går nedenom og hjem, midt i din byggeprocess.

Kendt, kvalitet og kundekontakt

Kvalitet og godt samarbejde i et generelt tømrer- og snedkerarbejde hører du oftest fra naboer og bekendte. Karl D Petersen har mange referencer fra kunder, der har benyttet sig af vores arbejdet. Du kan også se googleanmeldelser og facebookanmeldelser.

Samarbejde og garanti

Det er også en god idé at se på, om den virksomhed du vælger, er medlem af dansk byggeri og byggaranti. Du kan se hvilken tryghed det kan give dig som bygherre, ved at klikke på linket byg-garanti.

Hvis du ønsker kontakt til os og få et tilbud, så kan du kontakte os på dette link.