fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Nyt tag

Nyt tag – hvis du skal have skiftet det gamle. Vi har mange års erfaring med tagarbejde, og vi lægger også gerne dit tag. Vi anvender kun de bedste materialer, og du kan være sikker på kvaliteten af vores arbejde. Vi er medlem af BYG-GARANTI, som er en af dine garantier for, at det arbejde vi udfører, er i orden.

Hvis du skal have nyt tag, så sørger vi for hele entreprisen. Tag og tagrender, zinkinddækning og efterisolering. Vi give dig råd om nyt tag, om optimering til energirigtige løsninger som passer til dit tagprojekt. Du kan se nogle af vores mange tag-projekter på dette link

Hvis du har særlige ønsker til udseende, ændringer og byggestil, eller bor du i fredet eller bevaringsværdigt hus, giver vi vejledning omkring dine valg hvis du skal have nyt tag.

Vi har erfaring med at lægge nyt tag som tegltag, eternittag og tagpap og selvfølgelig har vi øje for detaljer omkring tagrender, inddækning og gavlender.

Hvis du har brug for særlig tagbeklædning, med fx tagspån eller skiffertag af naturskiffer eller eternitskiffer, er det også os du kan kontakte. Se nogle af vores projekter med skiffertag og spåntagdækning / tagspån.

Hvorfor vælge Karl D Petersen til at lægge nyt tag

Gammel men moderne tømrer og snedker

Hvordan kan du som kunde vurdere en tømrer og snedker? Det er godt at have i mente, at den virksomhed du vælger til at bygge for dig, har haft ét cvr-nummer længe. Det giver dig tryghed i forhold til, at netop dette firma ikke går nedenom og hjem, midt i din byggeprocess.

Kendt, kvalitet og kundekontakt

Kvalitet og godt samarbejde i et generelt tømrer- og snedkerarbejde hører du oftest fra naboer og bekendte. Karl D Petersen har mange referencer fra kunder, der har benyttet sig af vores arbejdet. Du kan også se googleanmeldelser og facebookanmeldelser.

Samarbejde og garanti

Det er også en god idé at se på, om den virksomhed du vælger, er medlem af dansk byggeri og byggaranti. Du kan se hvilken tryghed det kan give dig som bygherre, ved at klikke på linket byg-garanti.

Hvis du ønsker kontakt til os og få et tilbud, så kan du kontakte os på dette link.

Du kan kontakte os her, for mere information