fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Medarbejdere

Test
Morten Anker Petersen

Tømrermester og bygningskonstruktør. Mobil: 20 27 98 99

Morten er 6. generation af familien Petersen, der varetager rollen som Tømrermester i Fa. Karl D Petersen ApS. Morten har også uddannelse som bygningskonstruktør.

Mortens arbejdsområde, udover at være mester og indehaver, er møllebyggeri og restaurering og industri.

Indenfor dette området vindmøller og vandmøller har Morten et stort netværk, engagement og interesse for det gamle håndværk. Han har et godt samarbejde med møllekyndige, ingeniører og arkitekter indenfor samme felt.

Inden for industri, har Morten arbejdet med store projekter. Her kan nævnes nogle af de seneste, bl. a Danfoss, Vitfoss, Borgen i Sønderborg og Alsik.

Morten sidder også i forretningsnetværket BNI i Sønderborg.

Test
Svend Anker Petersen

Tømrermester og ingeniør

Svend Anker er 5. generation, og har ledet virksomheden indtil Morten overtog i 2005. Svend Anker er stadig en del af virksomheden og har sine faste opgaver med kunderne og er især ansvarlig for at vores eget værksted fungerer.

Svend Anker har en rigtig god hukommelse og en enorm erfaring, som vi forsat nyder godt af i virksomheden.

Test
Hans Christensen

Bygningssnedker. Mobil: 26 80 30 17

Hans er én af vores 2 byggeledere, der særligt varetager kontakten med private, men er også dygtig til at varetage bl.a. boligforeningers interesser, samt “hushåndværker-ansvar” på større virksomheder.

Hans har mere end 35 år erfaring og arbejdet for flere tømrer- og snedkerfirma’er inden han havner hos os, hvor han har nu har været siden 2011.  Hans er dygtig, grundig og tillidsfuld, med “rygsækken” fyldt med god og brugbar erfaring. Han er god til at planlægge et arbejde og er én af årsagerne til at vi har ord for at overholde tidsplaner og prisaftaler.

Test
Kenneth Steger Sølund

Tømrer og Bygningskonstruktør. Mobil: 29 34 92 00

Kenneth er én af vores 2 byggeledere. Han har, med sine 25 års erfaring som tømrer også erfaring med sit eget tømrerfirma gennem nogle år, inden vi ansætte ham som byggeleder hos os. Her i KDP varetager han kontakten til erhverv, ombygning, tilbygning og tagarbejde. Kenneth er nem at samarbejde med, er dygtig til sit håndværk, både til  at give tilbud og selve håndværket.

 

Test
Yngve Jönsson

Tømrersvend

Yngve er, udover sin tømreruddannelse, også uddannet på restaureringsuddannelsen i Odense og har varetager ofte opgaver med restaurering og møller.

Test
Thomas Christensen

Bygningssnedker

 

Test
Lars Thimes

Tømrersvend

 

Test
Maruiec Lack

Tømrersvend

Lucky er vores tagtømrer. Lucky taler tysk, men forstår også dansk.

Test
Morten N. Hansen

Tømrersvend

 

Test
Kenneth Rasmussen

Snedkersvend – kører som montør for Rationel og Velfac

Test
Ole Østergård

Værksteds-snedker

Test
René Basse Jensen

Tømrersvend

Test
Søren Christansen

Tømrersvend

Test
Thomas E. Nielsen

Snedkersvend

Test
Jakob H. Rasmussen

Tømrerlærling

Test
Mikkel Birk

Tømrerlærling

Test
Oskar Tandrup Kristensen

EUX Tømrerlærling

Test
Andreas Kirsch

Tømrersvend

Test
Heiko Kemper

Tømrersvend

Test
Karl Hoffmann Brunsgaard

Tømrerlærling

Test
Preben Thomsen

Tømrersvend

Test
Oliver Petersen

Snedkerlærling

Test
Lars Beck

Bogholder

Lars er ekstern bogholder og holder styr på tal i firmaet.

Test
Vibeke Fuchs

Bogholder/Sekretær/Administration/Løn

Vibeke varetager, sammen med Lars, at holde styr på tallene. Herudover er der mange administrative opgaver i forbindelse med ansættelser og medarbejdere, lærlinge og PR opgaver. Vibeke sørger også for hjemmeside og Facebook opdateringer.