fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Job i KDP

 

Måske er du den næste medarbejder, vi kan ansætte i Karl D Petersen ApS?
 

Her på siden kan du læse om os og vores værdier og hvilke forventninger vi har til dig.
 

Du kan se denne film, hvis du gerne vil blive klogere på, hvad vi har af faglige opgaver. Passer den enkelte jobbeskrivelse på dig, så er du velkommen til at kontakte os her på siden eller ringe til de numre der står under byggelederne.
 

Karl D Petersen ønsker at være en virksomhed, der både stiller krav til medarbejderne og til sig selv. Vi vil gerne sikre, at vi har et godt arbejdsfællesskab og en kultur, som betyder at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Mange af vores medarbejdere har således også mange års ansættelser i virksomheden. Medarbejderne er overenskomstansatte og har stor indflydelse på arbejdspladsen. Der er et tæt samarbejde mellem byggeledere og tømrer/snedkere. Løn og arbejdsforhold gennemgås jævnligt i samarbejde med virksomhed og ansatte.
 

Vi sætter en stor ære i at være med til at udlære nye tømrere og snedkere til en voksende efterspørgsel. Det betyder også at vi gør meget ud af at vores lærlinge føler sig godt tilpas, så de har optimale muligheder for at blive dygtige og initiativrige færdigudlærte med tiden. Denne opgave, forsøger vi så vidt muligt at ruste vores svende til at varetage bedst muligt.
 

Vi satser på et socialt, godt arbejdsmiljø. Medarbejdere er mere end velkomne til at komme med forslag til fællesskabs-skabende aktiviteter. Af allerede afholdte arrangementer, kan her nævnes: Fodboldtur til Parken, Paint-ball kamp, fisketur, grill ved forskellige anledninger, sommerafslutning og selvfølgelig vores årlige julefrokost med bowling og restaurantbesøg. Fodboldtur/musical tur til London.
 

Vi søger tømrere

JOB: TØMRER ELLER SNEDKER

Vi søger en eller flere tømrere eller snedkere, der kan arbejde med på alsidige projekter. Gerne 1-2 mand eller et makkerpar. Du/I skal være fleksible og arbejdsomme, og indgå i et team med både svende og lærlinge.

Du/I behøver ikke have flere års erfaring, hvis du iøvrigt har hænder og hoved “rigtigt skruet på”, så har du/I chancen for varigt arbejde hos KDP.

Vi arbejder både på store entrepriser som fx. Alsik og Gråsten Slot, men har også en del private kunder og lige så mange store og mellemstore erhvervskunder. Hvis du/I gerne vil være med på holdet, så kontakt os her.

 

Service Team Petersen

JOB: TØMRER/SNEDKER SERVICETEKNIKER – VELFAC OG RATIONEL

Jobbet: Vi har brug for dig, hvis du har interesse i at reparerer nye vinduer og døre. Vi har et regionalt samarbejde med Velfac og Rationel, der drejer sig om at reparere vinduer og døre inden montering eller umiddelbart efter montering, når der er opstået skader i forbindelse med levering og montering. Arbejdet foregår i hele Sønderjylland og Nordtyskland.

Du skal være særdeles god til at organisere, og holde styr på dine sager. Du skal kunne lide at arbejde alene, selvom der også vil være opgaver i samarbejde. Du er pligtopfyldende og ansvarsbevidst. Du skal være god til kundekontakt og have flair for IPad og IPhone. Du skal have løsningsorienteret tilgang til opgaverne, og være et positivt menneske.

Viser det sig, at du passer ind i virksomheden, så har du mulighed for varigt arbejde.

Hvis det lige er dig, så hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os her på siden.

Snedkerværksted

JOB: VÆRKSTEDS-SNEDKER

Vi søger en snedker til vores værksted, der kan arbejde med på alsidige projekter. Du skal være fleksibel og arbejdsom, selvstændig og omgængelig. Og så skal du kunne indgå i et team med både kontorpersonale, svende og lærlinge i øvrigt.

Vi har brug for én med flere års erfaring, der kan “kopiere” et gammelt vindue og døre, bygge specielle ting efter kundens ønsker, renovere gammelt håndværk, gøre snedkermateriale klar til vores øvrige medarbejdere/byggepladser osv. Når vi har mindre travlt på værkstedet, skal du kunne køre ud til kunder og foretage snedkerarbejde sammen med vores andre tømrer og snedkere. Også derfor skal du gerne være et imødekommende og venligt menneske.

Vi tilbyder en unik arbejdsplads, med projekter på både Gråsten Slot, Augustenborg Slot og andre spændende steder. Hvis det lige er dig,  så har du chancen for varigt arbejde hos KDP. Hvis du gerne vil være med på holdet, så kontakt os her.

 

Snedker værksted 1
Snedkerværksted
Vinduer kit
Bindingsværkshus bindingsværk tømrer, bindingsværk restaurering, renovering af bindingsværk

Vagtbolig, Gråsten Slot, bindingsværk

JOB: RESTAURERINGS-TØMRER/SNEDKER

Vi arbejder en del med restaurerings-opgaver både på møller og historiske huse.

Måske har du allerede restaureringsuddannelsen og har lyst til at prøve endnu flere kræfter med restaurering i din hverdag? Så kunne dette være jobbet for dig.

Du har mulighed for varigt arbejde, hvis du er den rette medarbejder. Se også dine muligheder i Møllebygger Petersen ApS

Du kan kontakte os på dette link.

Ny tagetage, ny taghældning. Veluxvinduer. Nyt tag, tømrer og snedker Sønderborg, Gråsten og Broager

JOB: TAGTØMRER

Er du én af de tømrere der bedst kan lide at arbejde udendørs, så har vi også et job til dig. Vi har andre dygtige tagtømrere, som du kommer til at arbejde sammen med i denne stilling. Det kræver hastighed, faglighed og præcision.

Viser det sig, at du passer ind i virksomheden, så har du mulighed for varigt arbejde.

Hvis det lige er dig, så hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os her på siden.