fbpx

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen

Restaureringsuddannelsen er vigtigt for Fa. Karl D Petersen. Vi lægger stor vægt på vores faglighed uddanner derfor vores  tømrere og snedkere på Restaureringsuddannelsen i Odense.
På den måde får vi de bedst muligt kvalificerede tømrere og snedkere til at varetage de mange restaureringsdiscipliner vi har brug for. Det er væsentligt vores medarbejdere er godt rustet til at arbejde med fredede og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse.

Fredede huse og bevaringsværdige ejendomme og Historiske Huse

Vi har et tæt samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Her kan vi bl.a. nævne på Gråsten Slot og har gennem tiden restaureret flere kirker og bevaringsværdige bygninger, samt møllebyggeri. Vi sætter en ære i at vores medarbejdere har en relevant uddannelse, for at sikre dit byggeri inden for disse kategorier.

Du kan kontakte os for dit byggeri på dette link

Restaureringsuddannelsen.dk

Erhverv

Tømrer- og Snedkerfirma, Erhverv

Vores tømrer- og snedkerfirma, erhverv , Fa. Karl D. Petersen ApS udfører mange forskellige typer tømrer- og snedkeropgaver på erhvervsbyggeri, både for større og mindre virksomheder.

Vi lægger vægt på godt samarbejde på vores entrepenrør arbejde, og kvaliteten er til at regne med.

Vi er et tømrer- og snedkerfirma, erhverv, der påtager os alle former for tømrer- og snedkeropgaver samt entrepenrørarbejder, uanset om der er tale om nybyggeri, udvidelser eller moderniseringer. Gennem vores mangeårige virke, har vi bygget, ombygget, renoveret og moderniseret store fabrikshaller og butikslokaler, landbrugsejendomme og industribyggeri.

Vi har referencer til både Danfoss, Vitfoss, Sosu-skolen, Åbnrå. Borgen i Sønderborg, Gråsten Slot. Boligforeninger etc.

Se vores mange projekter på Erhvervsprojekter


Kvalitet og garanti

Fa. Karl D Petersen projekterer hele opgaven fra start til slut. Vi har en lang række faste og ansvarlige samarbejdspartnere, hvis kvalitet vi fuldt står inde for. Vores tømrer- og snedkerfirma, erhverv kan derfor tilbyde totalentreprise til alle typer af erhverv, indenfor alle slags opgaver.

Den opgave du ønsker løst, er ikke for stor for vores dygtige tømrere og snedkere. Du kan kontakte os for en samtale om netop dit byggeri.

Vi har ansat 2 bygningskontruktører og en yderst kompetent bygningssnedker, til at varetage det næste store byggeri for dig.